Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Володимирі-Волинському представили проєкти, які місто втілюватиме після відбору

Одна людина зможе підтримати одночасно 2 проєкти – один великий і один малий.

Фото vynnyky-visnyk.com.ua.

У Володимирі-Волинському представили проєкти, які місто втілюватиме після відбору

З 28 серпня розпочнеться голосування за громадські проєкти

До участі у голосуванні допущено 18 проєктів, з них 6 великих проєктів на суму 2,4 мільйона гривень та 12 малих проєктів на суму 1,1 мільйона гривень, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Загальний бюджет конкурсу на 2021 рік становить 2,2 мільйона гривень, з яких на реалізацію великих проєктів передбачено 1,5 мільйона гривень та малих проєктів – 654 тисячі гривень.

Кількість голосів за проєкти, що перемогли в голосуванні, не може бути меншою для малих проєктів за 50 голосів, для великих проєктів– за 100 голосів. 

Нагадаємо, що голосувати за проєкти мають право громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають на території міста Володимира-Волинського.

Одна людина зможе підтримати одночасно 2 проєкти – один великий і один малий. Проголосувати можна на на веб-порталі «Громадський проект м.Володимир – Волинський».

Переможцями голосування є проєкти, що набрали найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою. Кількість голосів за проєкти, що перемогли в голосуванні, не може бути меншою для малих проєктів за 50 голосів, для великих проєктів– за 100 голосів.

Telegram Channel