Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Для 13 бездомних пітонів в Україні шукають оселю: змій віддадуть безплатно

Тварини передаються тим організаціям, які пропонують кращі умови утримання.

Фото Pxhere.

Для 13 бездомних пітонів в Україні шукають оселю: змій віддадуть безплатно

Наразі тварини перебувають на тимчасовому утриманні в зоопарку «Лімпопо» в селі Меденичі Львівської області

Міністерство юстиції шукає домівки для 13 конфіскованих пітонів. Про це повідомила пресслужба Мін'юсту у фейсбуці.

«OpenMarket - СЕТАМ віддає 13 змій виду «пітон», яких було конфіскованих за рішенням суду, безоплатно!» Наразі тварини перебувають на тимчасовому утриманні в зоопарку «Лімпопо» в с. Меденичі Львівської області. Звернення для безоплатної передачі необхідно надсилати до відділу примусового виконання рішень у Львівській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції», – йдеться в повідомленні, передає LB.ua.

Заявки на безоплатну передачу можуть подавати притулки для тварин, зоологічні парки або інші установи для утримання тварин.

Зазначається, що кінцевий термін звернення - 17 вересня 2020 року.

Заявки на безоплатну передачу можуть подавати притулки для тварин, зоологічні парки або інші установи для утримання тварин.

«З липня ми запровадили абсолютно нову процедуру безоплатної передачі конфіскованих тварин. Вона повністю відповідає всім уявленням про гуманне поводження з тваринами. На першому етапі, як свідчить практика, конфісковані за рішенням суду тварини передаються на утримання до зоопарку або спеціального притулку. Далі орган державної виконавчої служби пропонує профільним організаціям подати заявку на безоплатну передачу тварин. Такі заявки розглядаються на засіданні відповідної комісії, яка утворюється органом державної виконавчої служби. Тварини передаються тим організаціям, які пропонують кращі умови утримання», - пояснив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

Нагадаємо, через укус змії у лікарню потрапила 6-річна дівчинка.

Telegram Channel