Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині небезпечний шахрай представляється охоронцем банку

Жертвою шахраїв став 25-річний житель м. Рожище.

Фото Дзвін.

На Волині небезпечний шахрай представляється охоронцем банку

Він вже зумів видурити від довірливого чоловіка 11000 гривень

Черговою жертвою шахраїв став 25-річний житель м. Рожище. Незважаючи на постійні застереження працівників Рожищенського відділу поліції ГУНП у Волинській області бути обачними, спілкуючись із тими, хто називається працівниками банку, він усе ж повірив в телефонну легенду ошуканця. 

Дурисвіт – «охоронець банку»  переконливо запевнив, що картку клієнта буде заблоковано, отож із на нову потрібно перерахувати 11000 гривень. 

Дурисвіт – «охоронець банку»,  переконливо запевнив, що картку клієнта буде заблоковано, отож із на нову потрібно перерахувати 11000 гривень. 

Клієнт аферистів вагався недовго, ба, не послухався й  дружини, яка  неладне  відчула жіночою інтуїцією здалеку, й зробив навпаки.   

Працівники Рожищенського відділу поліції ГУНП у Волинській області вже вкотре застерігають жителів району не забувати, що шахраї шукають довірливих. Щоб не опинитися в їх тенетах, а з’ясувати правдивість інформації, зателефонуйте краще своєму персональному банкірові. Тоді залишитися задоволеними від приємного спілкування і зі своїми грошима. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel