Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Завершили ремонт на двох об’єктах міжнародної траси на Волині

Роботи стартували ще на одному об’єкті цього автошляху – ділянці протяжністю 2,5 км між селами Струмівка і Підгайці.

Фото Pixabay.

Завершили ремонт на двох об’єктах міжнародної траси на Волині

Відремонтували понад 41 відновлених кілометрів найголовнішої транспортної артерії, що пролягає від Переспи Рожищенського району до Луцька

Наразі оновили два об’єкти поточного середнього ремонту міжнародної автодороги М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) від км 140+850 до км 153+750, інформує volyn24.com.

На цій ділянці нанесли дорожню розмітку, встановили бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, дорожні знаки, влаштували лінії зовнішнього освітлення та освітлення пішохідних переходів, облаштували посадкові майданчики та пішохідні доріжки, а також провели ремонт двох штучних споруд.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

До 8-кілометрової ділянки с. Переспа – с. Кременець, яку в травні нинішнього року ввели в експлуатацію, додалось ще майже 13 відновлених кілометрів цього автошляху на відрізку с. Княгининок – с. Прилуцьке.

Ремонтні роботи стартували наприкінці квітня, а вже у середині липня повністю влаштували новий дорожній одяг з трьох шарів, загальною товщиною 30 см, на який підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» надає п’ятирічний гарантійний термін.

Та лише ремонтом проїзної частини не обмежились. На цій ділянці нанесли дорожню розмітку, встановили бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, дорожні знаки, влаштували лінії зовнішнього освітлення та освітлення пішохідних переходів, облаштували посадкові майданчики та пішохідні доріжки, а також провели ремонт двох штучних споруд – мосту через р. Стир у с. Княгининок та шляхопроводу у с. Прилуцьке.

Нагадаємо, Зеленський обіцяє відбудувати всі головні дороги та десятки тисяч мостів.

Telegram Channel