Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні «Волинь» «таємно» зіграє з «Вересом»

Сусіди-конкуренти вирішили потренуватися напередодні нового сезону.

Фото інформаційної служби НК «Верес».

Сьогодні «Волинь» «таємно» зіграє з «Вересом»

Контрольний поєдинок відбудеться перед стартом сезону в Першій лізі

Перед стартом у новому футбольному сезоні «Волинь» проведе проведе контрольний матч із сусідами – рівненським «Вересом». 

Про це повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне).

Реклама Google

Матч відбудеться сьогодні, 25 серпня, у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок о 17:00. 

Матч відбудеться сьогодні, 25 серпня, у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок о 17:00.  Товариська зустріч відбудеться в «закритому режимі» і без відеотрансляції – таке рішення ухвалив тренерський штаб «Волині», а причиною є бажання «хрестоносців» залишити в таємниці гравців, які перебувають на перегляді.

Нагадаємо, «Волинь» програла вирішальний матч прямому конкуренту в боротьбі за підвищення у класі — «Минаю» із передмістя Ужгорода і залишилася у Першій лізі. Після цього головного тренера клубу Андрія Тлумака було звільнено. Команду очолив колишній нападник «Волині» й екстренер «Ворскли» Василь Сачко.

«Верес» (Рівне) пробився в Першу лігу за результатами перехідних матчів. Спочатку команда вдома з рахунком 2:0 обіграла «Черкащину» (Черкаси), яка замкнула турнірну таблицю Першої ліги. А в другому поєдинку була зафіксована нічия 1:1. У другій лізі в своїх групі рівняни були третіми.

У Першій лізі в сезоні 2020/2021 зіграє 16 команд. 

Перший офіційний матч нового сезону «Верес» проведе 29 серпня у Черкасах. В рамках першого попереднього етапу розіграшу Кубка України рівняни зустрінуться із місцевим «Дніпром».

Telegram Channel