Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У наркоділків вилучили канабісу на 15 мільйонів гривень

Нічого собі!

Фото Національної поліції.

У наркоділків вилучили канабісу на 15 мільйонів гривень

Тепер зловмисників притягнуть до криміналу

Київські поліцейські вилучили канабіс та сировину для його виготовлення на 15 мільйонів гривень.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, протизаконною діяльністю займалися уродженці Дніпропетровщини та Черкащини, вони вирощували нарковмісну рослину та збували канабіс на території міста Києва, а також Київської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Протизаконною діяльністю займалися уродженці Дніпропетровщини та Черкащини, вони вирощували нарковмісну рослину та збували канабіс на території міста Києва, а також Київської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

«Під час проведення обшуків за місцями мешкання фігурантів ми вилучили близько 50 кг канабісу та ліквідували посів рослин коноплі у кількості майже 700 штук. За цінами «чорного ринку» сума вилученого становить близько 15 мільйонів гривень», - зазначив заступник начальника слідчого управління поліції Києва Едуард Соловйов.

Двом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Судом обрав обом фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Telegram Channel