Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чоловік залпом випив пляшку віскі й помер

За фактом його смерті досі триває розгляд.

Фото Pixabay.

Чоловік залпом випив пляшку віскі й помер

На 100 мілілітрів його крові припадало 609 мікрограмів алкоголю – ці значення в сім разів перевищують дозволений в Великобританії для водіїв ліміт

Житель Великої Британії повертався додому від друга, де випив дві пляшки пива і пляшку віскі. Після цього він вирішив купити ще одну пляшку віскі, інформує ua.korrespondent.net.

Реклама Google

Девіс купив ще одну пляшку віскі об'ємом 0,7 літра. Англієць випив її залпом всього лише за 5 секунд. У такому стані його посадили в машину вітчима. Пізніше той виявив, що пасинок не подає ознак життя.

У Великобританії житель графства Дорсет залпом випив пляшку віскі, після чого помер через алкогольну інтоксикацію. Про це, в п'ятницю, 21 серпня, пише DailyMirror.

Повідомляється, що 30-річний Семюел Девіс пристрастився до алкоголю після смерті матері в 2016-му році.

«Чоловік повертався додому від друга. В гостях він випив дві пляшки пива і пляшку віскі. Потім Девіс купив ще одну пляшку віскі об'ємом 0,7 літра. Англієць випив її залпом всього лише за 5 секунд. У такому стані його посадили в машину вітчима. Пізніше той виявив, що пасинок не подає ознак життя», - йдеться в статті.

Після невдалої спроби реанімувати чоловіка на місці, лікарі, які приїхали на виклик, забрали його до лікарні. Там він помер увечері того ж дня. 

За офіційною версією, Девіс помер від того, що в його крові містилася концентрація алкоголю, що перевищує граничну, і є несумісною з життям.

Експерт, який розслідує смерть Девіса, зізнався, що ніколи в житті не бачив такої кількості спиртного в організмі людини.

Нагадаємо, 37-річний чоловік жити не міг без елітного віскі: тричі на тиждень цупив з крамниці пляшчину.

Telegram Channel