Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З поліції витурили копа, який призначав секс-побачення в службовій автівці

А таки ж спритний чолов'яга!

Фото Gazette an Herald / SWNS.com

З поліції витурили копа, який призначав секс-побачення в службовій автівці

Колегам розповідав байки про наполегливу боротьбу зі злочинністю

В англійському графстві Вілтшир констебля вигнали з поліції за секс у службовому автомобілі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на видання Daily Mail.

Інцидент трапився ще в 2019 році, коли 42-річний співробітник поліції Енді Росс знайшов на сайті знайомств так звану «міс X». Вона зізналася, що їй подобаються чоловіки в уніформі, тому констебль негайно вислав їй свою фотографію в поліцейському мундирі і домовився про зустріч.

Вона зізналася, що їй подобаються чоловіки в уніформі, тому констебль негайно вислав їй свою фотографію в поліцейському мундирі і домовився про зустріч.

У день побачення він відвіз нову знайому у безлюдне місце, де вони і зайнялися сексом в поліцейській автівці. Перед розставанням Росс попросив «міс X» розповісти в разі чого, що він допомагав їй шукати собачку.

Через два місяці констебль знову зустрівся з любителькою уніформ. Секс в поліцейському автомобілі тривав 10 хвилин, після чого він відвіз її додому. Цього разу Росс придумав нову легенду - мовляв, жінка їздила давати свідчення.

Коли про це дізналися в поліції, Росса звинуватили в дискредитації правоохоронних органів і поведінці, яка підриває довіру до співробітників поліції. Після розслідування Росс був звільнений.

Telegram Channel