Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські лікарні отримали сучасне обладнання для проведення гемодіалізу

Сучасне обладнання значно підвищує якість надання допомоги.

Фото: Луцька міська клінічна лікарня.

Волинські лікарні отримали сучасне обладнання для проведення гемодіалізу

Відділення екстракорпоральних методів детоксикації отримало у безоплатне користування 16 сучасних апаратів для гемодіалізу Nipro SurdialX вартістю 8,8 мільйона гривень

Апарати встановлено у діалізних залах відділення та в обласних філіалах. Завдяки цьому висококласному обладнанню значно покращиться якість діалізу. Про це інформують у Луцькій міській лікарні.

Відділення інтенсивної терапії екстаркорпоральних методів детоксикації, гіпербаричної оксигінації, гострих отруєнь та діалізу функціонує у нашій лікарні з 2007 року. В структуру центру входять відділення у Луцьку та філіали у Нововолинську, Камінь-Каширську, Любомлі, Ратно і Маневичах.

В структуру центру входять відділення у Луцьку та філіали у Нововолинську, Камінь-Каширську, Любомлі, Ратно і Маневичах.

Центром виконується державна Програма поліпшення надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю. В діалізних залах центру проводиться адекватний бікарбонатний та ацетатний діаліз, що відповідає світовим вимогам.

Щороку виконується понад 24000 процедур гемодіалізу. За даними Національного реєстру хворих із хронічною хворобою нирок відділення інтенсивної терапії ЕКМД Луцької міської клінічної лікарні посідає одне з перших місць за якістю діалізу. 

Telegram Channel