Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У селі на Рівненщині їздив трактор із піснями та гостинцями від молодят (Фото)

Щастя молодим!

Фото із блогу «Знай більше».

У селі на Рівненщині їздив трактор із піснями та гостинцями від молодят (Фото)

Місцеві жителі були вражені цією виставою

У Рачині Дубенського району Рівненщини жіночий вокальний ансамбль «Кумоньки» учора, 30 серпня, оригінально привітав з одруженням ведучу усіх місцевих свят Орисю Тарасову. Про це йдеться в блозі «Знай більше».

Ще зранку хресний тато нареченої учасник художньої самодіяльності, гуморист Володимир Мартинюк разом із друзями «вбрали» трактор кульками та рушниками. А пізніше пан Володимир, сівши за кермо, зібрав «кумоньок» до гурту і повіз вітати похресницю з одруженням. Талановиті артистки всю дорогу співали пісні під баян.

Давно такого в селі не було. Ми були шоковані. Всі вибігали на дорогу, щоб побачити, що ж то там таке робиться. Пісні співають, баян грає... та ще й по «сто грам» наливають.

– Ми привітали наречених гарними, жартівливими словами та піснями. Організували для них весільні конкурси й вручили подарунок від сім'ї рачинської художньої самодіяльності. А потім вже дружби перевдягнулися в наречену з нареченим і їздили селом з батьками, пригощаючи під українські пісні односельчан.
Все було стерильно, тільки одноразовий посуд та рукавички, – розповіла керівниця ансамблю Алла Грабар.

– Давно такого в селі не було. Ми були шоковані. Всі вибігали на дорогу, щоб побачити, що ж то там таке робиться. Пісні співають, баян грає... та ще й по «сто грам» наливають. Пригощали ще салом, домашніми ковбасами й шинками, а також канапками і овочами, – поділилися враженнями селяни.

Ксеня ГАЛИЦЬКА.

Нагадаємо, сестри з Рівненщини заспівали у соцмережі й зібрали понад мільйон переглядів та пропозиції заміж.

 
 
 
Telegram Channel