Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 У виші Львова організували нарколабораторію (Відео)

Виготовленням заборонених речовин займався завідувач лабораторією ВНЗ.

Скріншот з відео Діденко.

У виші Львова організували нарколабораторію (Відео)

У навчальному закладі варили метадон

Група осіб організувала в приміщенні одного з вищих навчальних закладів Львова нарколабораторію, де варили на продаж метадон, повідомила прокурор Львівської області Ірина Діденко в соціальній мережі.

Реклама Google

Виготовленням заборонених речовин займався завідувач лабораторією «вузу», а за поширення «товару» відповідав працівник кальян-бару. 

За версією слідства, до справи причетні четверо львів'ян. Організатором виступив співвласник місцевого кальян-бару. Виготовленням заборонених речовин займався завідувач лабораторією «вузу», а за поширення «товару» відповідав працівник кальян-бару. Його ж прокуратура називає ще одним організатором злочину, вказуючи на те, що чоловік администрировал сайт, через який продавали наркотики. Фасував і поширював метадон ще один працівник бару.

Зловмисники створили спеціальний інтернет-магазин, через який і збували «товар». Після внесення передоплати на карту, наркотики надсилали поштою.

Відео.

«За один раз проводилася партія від 1 кг особливо небезпечного наркотику метадон. Це при тому, що доза 1 г на» чорному ринку «становить від 600 грн», - йдеться в замітці.

Прокурор області також зазначила, що лабораторія з виготовлення метадону виявлена вперше.

Співробітники прокуратури задокументували виготовлення наркотиків вагою майже 3 кг і вартістю понад 1,8 млн грн.

Telegram Channel