Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ходили до кабінету директора «дивитися мультфільми та гратися». На Одещині перевіряють дії директора дитбудинку

Представники громадських організацій вимагали усунути директора з посади на період розслідування.

Фото Суспільного Одеси.

Ходили до кабінету директора «дивитися мультфільми та гратися». На Одещині перевіряють дії директора дитбудинку

Про ймовірну причетність директора закладу до розбещення вихованців правоохоронцям повідомила працівниця дитячого будинку.

Поліцейські розслідують причетність директора Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини до розбещення трьох дівчаток семи та п’яти років. Про таке повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області. Про це інформує Суспільне.

Наразі триває розслідування за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України.

Реклама Google

Дівчаток вже обстежили медпрацівники. Вони констатували, що слідів, які свідчили б про сексуальне насилля, не виявили. У присутності шкільного психолога та законних представників дівчата не розповіли про статеве насилля чи розбещення. За інформацією пресслужби, діти запевнили, що ходили до кабінету директора «дивитися мультфільми та гратися».

За інформацією пресслужби, діти запевнили, що ходили до кабінету директора «дивитися мультфільми та гратися».

Поза тим слідчі призначили додаткову судово-медичну експертизу, аби перевірити у дітей наявність тілесних ушкоджень, характерних для зґвалтування. Також планують провести психолого-психіатричну експертизу, яка встановить правдивість та об’єктивність свідчень дітей.

У поліції наголосили, що наразі підстав для оголошення підозри директору Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини недостатньо.

Кореспонденти Суспільного намагалися зв'язатися з представниками Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини, але вони не взяли слухавку. Також кореспондентка Суспільного з місця подій повідомила, що до будинку дитини нікого не пускають.

Натомість під будівлею Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини зібралися представники громадських організацій. Вони вимагали усунути директора з посади на період розслідування та назначити на його місце нову людину.

Telegram Channel