Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Любомльські контрабандисти намагалися «довантажити» потяг з рудою сигаретами

Чоловіки планували покласти в один з вагонів цигарки, аби доправити їх у сусідню країну.

Фото ДПСУ.

Любомльські контрабандисти намагалися «довантажити» потяг з рудою сигаретами

Сигарети, попередня вартість оцінки яких становить близько 50 тис. гривень, буде передано співробітникам митниці

У п'ятницю спільними зусиллями оперативників Луцького прикордонного загону та колег з Житомира вдалося запобігти спробі контрабанди сигарет з України до Польщі. Про це з посиланням на офіційний веб-сайт ДПСУ повідомляє видання volynua.com.

Реклама Google

Завчасно здобуту інформацію прикордонники реалізували на залізничній станції «Здолбунів», що у Рівненській області. На гарячому оперативна група затримала чотирьох жителів Любомльського району Волинської області. Вони намагалися «довантажити» 2 тисячами пачок сигарет один з напіввагонів потяга з рудою, який слідував до Польщі.

 Вони намагалися «довантажити» 2 тисячами пачок сигарет один з напіввагонів потяга з рудою, який слідував до Польщі.

Сигарети, попередня вартість оцінки яких становить близько 50 тис. гривень, буде передано співробітникам митниці. Стосовно затриманих осіб внесено відомості до ЄРДР за ч.1. ст. 199 КК України.

Нагадаємо, днями прикордонники Луцького загону здійснили затримання контрабандистів у Шацькому та Любомльському районах, що на Волині.

Системна боротьба прикордонників Західного регіонального управління з протидії незаконному переміщенню підакцизних товарів до країн ЄС триває.

Telegram Channel