Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Втомлена, але щаслива, що змогла дійти до фінішу», – учасниця «Луцької десятки»

Змагання завершились нагородженням переможців.

Фото Олександра ПІЛЮКА.

«Втомлена, але щаслива, що змогла дійти до фінішу», – учасниця «Луцької десятки»

У суботу, 5 вересня, на змаганнях зі спортивної ходьби в обласному центрі Волині зустрілись найсильніші легкоатлети України, щоб поборотися за звання найшвидшого

 «Луцька десятка» свого часу розпочиналась за активної участі заслуженого тренера України Володимира Яловика, як суто місцевий турнір. Нині про змагання знають не лише в Україні, а й далеко за її межами, адже духом суперництва вони об’єднують учасників олімпійських ігор, призерів чемпіонатів і кубків світу та Європи.

Хотілося б трішечки швидше... Але це лише тренування, бо основний старт буде восени. У мене була найкраща підтримка: вся сім’я вболівала, а особливо мій маленький синочок. Програти перед рідними людьми було б якось соромно, – посміхаючись розповідає спортсменка.

– Цей захід проводится вже п’ятнадцятий рік поспіль. Цього разу, на жаль, через пандемію коронавірусу не приїхали гості з-за кордону. І навіть деякі українці, які зазвичай присутні на наших змаганнях, сьогодні не прибули. Але все пройшло успішно. Хочу відзначити Віктора Шуміка та Олену Собчук, які стали переможцями заходу і показали чудовий результат, – розповів керівник дійства та заслужений тренер України Володимир Яловик.

Переможниця Олена Собчук, яка посіла 4-е місце на Чемпіонаті світу-2019 каже, що може швидше і постарається здивувати всіх у жовтні на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби.

– Хотілося б трішечки швидше... Але це лише тренування, бо основний старт буде восени. У мене була найкраща підтримка: вся сім’я вболівала, а особливо мій маленький синочок. Програти перед рідними людьми було б якось соромно, – посміхаючись розповідає спортсменка.

А то учасниця змагань Толстушко Катерина результатом задоволена:

– Втомлена, але щаслива, що змогла дійти до фінішу... Ходьбою лише чотири місяці займаюся, це мій перший досвід. Тому, думаю, що все пройшло добре.

Виснажених переможців після завершення змагань нагороджували цінними призами, а також офіційно оголосили склад волинян, які представлятимуть нашу державу на міжнародній легкоатлетичній арені.

Нагадаємо, «Луцька десятка» вп'ятнадцяте зібрала кращих скороходів України (Відео).

Telegram Channel