Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чи перейде головний тренер «Волині» на українську мову? (Відео)

«Для мене дуже важливо, щоб цей молодий гравець, який одягнув футболку «Волині», захищав Волинський край».

Фото Олега ДУБИНИ, doa.in.ua.

Чи перейде головний тренер «Волині» на українську мову? (Відео)

Вже за якихось пів години лучани матчем проти кременчуцького «Кременя» стартують у новому сезоні Першої ліги

О 18:00 ФК «Волинь», яка у попередньому сезоні фінішувала на 5-му місці, приймає 13-ту команду торішнього чемпіонату.

За цей час луцька команда змінила головного тренера – Андрія Тлумака, який не вивів клуб у Прем’єр-Лігу, було відправлено у відставку, натомість тепер команду надихає у якості наставника 45-річний Василь Сачко, ексфорвард «хрестоносців», в активі якого аж 57 голів за волинян.

Реклама Google

Напередодні чемпіонату Василь Сачко дав відеоінтерв’ю пресслужбі клубу. На жаль, пан Василь розмовляв російською мовою – українські слова вставляв лише ради годи. Так, розуміємо, він народився на Донеччині. Але ж грав за «Волинь» понад 5 років! Навіть є луцьким зятем.

Так, розуміємо, він народився на Донеччині. Але ж грав за «Волинь» понад 5 років! Навіть є луцьким зятем.

Сподіваємось, що за кілька місяців Василь Вікторович все ж підучить державну мову. Чого йому щиро бажаємо. А ще – вивести команду до Прем’єр-ліги, куди по завершенню сезону потраплять три кращі колективи Першої ліги. А слова для пресслужби fcvolyn.net він сказав класні.

 «Для мене важливо, щоб цей молодий гравець був патріотом своєї країни, для мене дуже важливо, щоб цей молодий гравець, який одягнув футболку «Волині», захищав Волинський край. Тому за такими критеріями ми і вибирали гравців… Команда будується роками, а у нас – всього два тижні. Ви щасливчики, сказав я хлопцям, – за два тижні створимо колектив і будемо вирішувати завдання. Я думаю, у нас все вийде», – заявив новий тренер ФК «Волинь».

Більше про Василя Сачка читайте у наших публікаціях – «У новому сезоні «Волинь» намагатиметься «надерти дупу» суперникам під орудою тренера-гренадера» і «Новий тренер «Волині» Василь Сачко: «У перших турах не чекайте від нас якоїсь блискавичної і дуже гарної гри».

А тут – календар матчів Першої ліги за участю ФК «У волинському дербі рівняни востаннє брали Луцьк аж 51 рік тому».

Telegram Channel