Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Володарка найбільших стегон в Північній Африці зустрічається з хлопцем в два рази меншим за себе

Різниця в розмірах не має значення.

Фото: kenguru.plus.

Володарка найбільших стегон в Північній Африці зустрічається з хлопцем в два рази меншим за себе

Яо абсолютно впевнена, що величина не має ніякого значення. Тим більше її бойфренд може скоро стати президентом

Еудоксі Яо – не зовсім звичайна дівчина. Вона є володаркою об’ємних стегон.. І нещодавно вона почала зустрічатися з не менш нестандартним хлопцем, який вдвічі менший за розміром.

 

 Еудоксі живе в Кот-д’Івуарі, і її знають не тільки на батьківщині, але і у всій Африці. Головна причина – видатні і дуже широкі стегна дівчини, які перевищують в обхваті півтора метра. За таку особливість Яо навіть іноді називають «африканською Кардашьян».

На спільних фото Гранд Пі виглядає вдвічі, а то і втричі менше своєї розкішної обраниці Еудоксі.

Унікальна особливість абсолютно не заважає Еудоксі жити, а, навпаки, допомагає. Вона не відчуває труднощів при виборі одягу і обирає обтягуючі речі, не боячись виставляти напоказ найбільш помітну частину свого тіла. Яо працює моделлю категорії plus-size, часто бере участь в різних телешоу, ділиться подробицями свого життя і непогано заробляє.

В кінці літа ЗМІ звернули увагу на особисте життя моделі: у Еудоксі з’явився бойфренд – гвінейський репер Гранд Пі (Мусса Сандіана Каба). Хлопець має нестандартну зовнішність і невисокий зріст, але це не бентежить пару.

 

 На спільних фото Гранд Пі виглядає вдвічі, а то і втричі менше своєї розкішної обраниці Еудоксі. Але обидвоє не звертають уваги на відмінності в габаритах і впевнені, що різниця в розмірах абсолютно нічого не означає і ніяк не заважає спільного щастя і любові.

 

 Яо часто викладає в соціальних мережах знімки з бойфрендом і іноді вдається в подробиці відносин, зізнаючись, що Гранд Пі частенько дає приводи ревнувати його. Так, він регулярно цілує шанувальниць в губи, хоча збирається одружитися на Еудоксі і зізнається їй у коханні. Дівчина побоюється, що така поведінка бойфренда може не сподобатися її батькам і перешкодити укласти шлюб.

Яо вірить в світле майбутнє і налаштована рішуче, адже її хлопець збирається брати участь в президентських виборах в Гвінеї. А поки закохані насолоджуються один одним і діляться своїм щастям з шанувальниками.

Джерело: Кenguru
Telegram Channel