Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кредит онлайн: огляд найкращих вересневих пропозицій

Онлайн кредити.

Фото moneezy. соm.

Кредит онлайн: огляд найкращих вересневих пропозицій

Як вигідно оформити позику та виграти приз

Як правило, вересень – приносить додаткові витрати пов’язані з початком навчального року та завершенням літніх канікул. Кількість оформлених заявок на онлайн позики щороку зростають саме на початку осені.

Сайт moneezy.com  зібрав  найвигідніші варіанти позик, які допоможуть невідкладно здійснити термінову покупку не витрачаючи зайвих грошей на відсотки та непотрібні комісії.

Сьогодні вибір зупинився на пропозиціях трьох мікрофінансових організацій (МФО), а саме на VeroCash, Credit7 та MisterCash.

VeroCash (ВероКеш) пропонують мікропозики на невеликі суми, не більше 5 тисяч гривень, терміном до 30 днів всім повнолітнім громадянам України (окрім тимчасово окупованих територій) з постійним доходом. На розгляд вашої заявки на онлайн кредит піде не більше 15 хвилин при першому зверненні і до 5 хвилин – при всіх наступних. У вересні VeroCash проводять акцію – безвідсотковий кредит (під 0,01%) терміном до 7 календарних днів. Єдине обмеження – сума безвідсоткового кредиту лімітована, доступні позики від 500 до 3500 гривень.

Credit7 пропонує свої онлайн займи всім повнолітнім громадянам України на максимум 10 тисяч гривень строком до 30 днів. Для нових користувачів, Credit7 підготували можливість виграти iPad, обираючи онлайн кредит саме в цьому МФО.

Умови такі: оформивши позики в Credit7 протягом вересня (до 30.09), система автоматично зможе додати клієнта до списку кандидатів на приз.

MisterCash (МістерКеш) пропонує свої онлайн кредити громадянам України від 18 років на суму від 100 до 15 тисяч гривень строком до 30 днів. Окрім постійної акції – безвідсотковий кредит для всіх нових клієнтів, наразі можливо отримати 5% назад від суми своєї позики. Пропозиція дійсна до кінця вересня. Все, що від вас потрібно – бути новим клієнтом, обрати будь-яку суму до 15 тисяч гривень до 30 днів (під 0,01%) та отримати свої 5% назад.

Якщо цікаво знайти більше варіантів онлайн позик та більш детальних описів, можна скористуватися платформами по порівнянню кредитів онлайн. По-перше – це безплатно, по-друге – дуже інформативно та заощадить гроші.

Яким чином платформи можуть допомогти заощадити? Бо вони мають повні описи МФО з усіма деталями та дрібницями, необхідними для співпраці з кожним конкретним МФО, інформацію про підготовку, оформлення, виплату, пролонгацію, а також діючі програми лояльності. Все це доступно на одній сторінці. Необхідно лише зазначити необхідні суму та строк, все інше зробить програма.

Джерело: moneezy.com
Telegram Channel