Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин побив свою сім’ю: чоловіку загрожує до 2 років тюрми

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Волинянин побив свою сім’ю: чоловіку загрожує до 2 років тюрми

Його родичка повідомила поліції про постійне домашнє насильство

Житель Володимир-Волинського звинувачується у домашньому насильстві.

Про це повідомляє Володимир-Волинський відділ поліції.

Під час розмови порушник поводив себе агресивно щодо родини та, вибравши момент, ударив в обличчя заявницю, як наслідок - вибив переднього зуба.

До поліцейського офіцера громади м. Устилуг лейтенанта поліції Олександр Дем’яненко звернулась 46-річна жителька одного із сіл громади. Жінка повідомила про постійне сімейне насилля, котре вчиняє її 53-річний брат чоловіка щодо її свекрухи.

Правоохоронець, отримавши таке повідомлення, прибув за місцем проживання чоловіка. Проте під час розмови порушник поводив себе агресивно щодо родини та, вибравши момент, ударив в обличчя заявницю, як наслідок – вибив переднього зуба.

Розмова правоохоронця і порушника скінчилась складанням протоколу про вчинення насильства в сім’ї та порушенням щодо нього кримінального провадження за ст.125.ч1 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Чоловіку загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до двох років.

Нагадаємо, поки шестимісячний хлопчик заливався сльозами, п'яна матір лежала на тротуарі біля дитячого візка.

Telegram Channel