Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ігоря Палицю об’єднує з Ігорем Коломойським любов до однієї… картини – і спільна кімната для переговорів

Бізнес - спільний, а партія - ні?

Фото КП.

Ігоря Палицю об’єднує з Ігорем Коломойським любов до однієї… картини – і спільна кімната для переговорів

Зараз точиться багато розмов про те, що партія за «За майбутнє», яку очолює Ігор Палиця – це черговий політичний проєкт одіозного олігарха Ігоря Коломойського, якого звинувачують у незаконному виведенні 150 мільярдів гривень з Приватбанку

 

 Опоненти Ігоря Палиці стверджують, що через кишенькову політичну силу вони разом із Ігорем Коломойським  хочуть отримати доступ до місцевих ресурсів та влади задля захисту своїх спільних бізнес-інтересів.

 Сам Ігор Палиця переконує, що його друг уже давно не цікавиться політикою, мовляв,  він «награвся» нею, і не має жодного стосунку до партії «За майбутнє». Втім, експерти, зокрема, Рух «Чесно», наводять аргументи, які ставлять під сумнів ці твердження.

Ігор Палиця в інтерв’ю виданню «Українська правда» розповідав про відсутність політичного впливу олігарха на тлі… тієї ж картини, що й колись Коломойський.

Реклама Google

А цими днями стався напівкурйозний момент, який ще раз засвідчив тісну співпрацю Палиці з Коломойським. Ігор Палиця в інтерв’ю виданню «Українська правда» розповідав про відсутність політичного впливу олігарха на тлі… тієї ж картини, що й колись Коломойський. Як відзначили журналісти «Української правди», Ігор Палиця запропонував їм провести розмову у спеціальній кімнаті для переговорів. У цій же кімнаті влітку 2019 року давав інтерв’ю і Ігор Коломойський. Цей факт одразу став приводом для жартів та мемів в інтернет-мережі.

Інтерв'ю Ігор Палиця давав не у себе в кабінеті, а в спеціальній кімнаті для переговорів.
Інтерв'ю Ігор Палиця давав не у себе в кабінеті, а в спеціальній кімнаті для переговорів.

 «Українська правда» також зазначає, що крім Ігоря Палиці на цьому ж поверсі у столичному бізнесцентрі знаходяться кабінети народних депутатів  Євгена Гєллера, Максима Бужанського і Олександра Дубінського. Усі вони теж належать до близького кола Ігоря Коломойського. Щоправда, мають славу українофобів. Ігор Палиця ж заграє з проукраїнським електоратом.

Але в публічній площині є дещо, що їх усіх поєднує – це гостра критика Заходу. Це й не дивно, адже у США та Великобританії щодо Ігоря Коломойського ведуться розслідування.

Telegram Channel