З’їла рибу домашнього соління і... померла - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 28.16 € 34.25
З’їла рибу домашнього соління і... померла

Жертва ботулізму померла у приймальному відділенні медичного закладу.

Фото Pixabay.

З’їла рибу домашнього соління і... померла

Погіршення стану здоров’я потерпіла відчула вже наступного дня

11 вересня жінка 1961 року народження вживала рибу – соленого непатраного ляща з ікрою. За даними ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області, рибу криворожанка заготовляла власноруч. Домашнє приготування із порушеннями технологій (без попереднього патрання та ретельного промивання) призвело до летального випадку, інформує krivbass.

14 вересня жінка вирішила звернутись за медичною допомогою. В тяжкому стані її було доставлено до лікарні, проте, врятувати життя так і не вдалося.

 

12 вересня на фоні загальної слабкості жінку почало нудити. Вже 14 вересня жінка вирішила звернутись за медичною допомогою. В тяжкому стані її було доставлено до лікарні, проте, врятувати життя так і не вдалося.

Нагадаємо, весь обгорів і в ранах: невідомі підпалили собаку (ВІДЕО).