Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку і на Горохівщині спіймали порушників-мотоциклістів. Один з водіїв керував двоколісним п’яний

Спіймали двох порушників на сталевих конях.

Фото патрульної поліції Волині.

У Луцьку і на Горохівщині спіймали порушників-мотоциклістів. Один з водіїв керував двоколісним п’яний

Без шолома, номерного знака і нетверезий: патрульні виявили водіїв мотоциклів, які порушували ПДР

Волинські патрульні спіймали двох мотоциклістів, які порушили ПДР. Луцьком роз’їжджав мотоцикліст без світла в темному пору, а в селі на Горохівщині на двоколісний сів керманич нетверезим. 

Про це розповіли в пресслужбі патрульних.

15 вересня, патрулюючи на автодорозі Н-17 Львів — Радехів — Луцьк, в селі Сільце патрульні зупинили мотоцикл SK50ML-I за порушення ПДР, адже водій перевозив пасажира без мотошолома. Також на транспортному засобі був відсутній державний номерний знак.

 

Під час спілкування з водієм, у нього виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

 

 

 

У присутності двох свідків, чоловік пройшов освідування на стан алкогольного сп’яніння. Результат — 2.17 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. Водія відсторонили від керування транспортним засобом.

А під час патрулювання у Луцьку, на проспекті Перемоги, патрульні помітили транспортний засіб G-MAX RACER 250, водій якого керував у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Під час перевірки документів, виявилося, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія відповідної категорії та відсутній при собі поліс обов’язкового страхування власників наземних транспортних засобів.

На водіїв склали адміністративні матеріали, відповідно до здійснених порушень.

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel