Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Адвокат Кривоша, який захопив у Луцьку автобус, просив відпустити його під домашній арешт. Що вирішив суд

Максим Кривош.

Фото з відкритих джерел.

Адвокат Кривоша, який захопив у Луцьку автобус, просив відпустити його під домашній арешт. Що вирішив суд

Кривоша підозрюють у тероризмі

Адвокат Максима Кривоша подав апеляційну скаргу до суду з проханням відпустити підозрюваного під домашній арешт. Суд відмовив і залишив в силі запобіжний захід ухвалений на попередньому засіданні.

Про це повідомила пресслужба Волинського апеляційного суду.

Волинський апеляційний суд, у відкритому судовому засіданні, розглянув апеляційну скаргу захисника адвоката Тиможинського С.А., в інтересах Кривоша М.С., на ухвалу судді Луцького міськрайонного суду від 10 вересня про продовження строку тримання під вартою відносно підозрюваного у кримінальному провадженні щодо вчинення терористичного акту, захоплення та тримання осіб як заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя працівника правоохоронного органу, а також незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Суд не дозволив відпустити Кривоша  і  залишив його під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави в силі.

 


Колегія суддів відхилила апеляційну скаргу, в якій захисник просив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, залишивши рішення Луцького міськрайонного суду від 10 вересня 2020 року у вигляді тримання під вартою, строком на 60 днів без визначення розміру застави в силі.

Нагадаємо, вранці 21 липня 2020 року у Луцьку озброєний Кривош М.С. захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинились 13 осіб. Близько 22:00 всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловіка затримано. 

Нагадаємо також, підозрюваний у тероризмі Максим Кривош вдруге оголосив голодування.

Джерело: Волинський Апеляційний суд.
Telegram Channel