Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нововолинськ має свій гімн

Гімн міста виконуватимуть під час урочистих церемоній та свят.

Фото nov-rada.gov.ua.

Нововолинськ має свій гімн

Вперше він прозвучав на урочистостях з нагоди Дня міста, який нововолинці відзначали в останню неділю серпня

Тепер разом з символікою міста, яка присутня при відзначенні важливих свят, звучатиме гімн Нововолинська. Його затвердили депутати на 39-ій сесії, інформує Нововолинська міська рада.

Гімн написали у співавторстві Ірина Мартинишин та Юрій Савраюк, покладений на музику Юрієм Савраюком.

Гімн написали у співавторстві Ірина Мартинишин та Юрій Савраюк, покладений на музику Юрієм Савраюком.

Нагадаємо, конкурс на найкращий проєкт гімну міста його організатори – відділ культури та центральна міська бібліотека – оголосили ще у березні та приурочили до 70-літнього ювілею міста. Саме цей варіант став переможцем.

Вперше гімн Нововолинська прозвучав на урочистостях з нагоди Дня міста, який нововолинці відзначали в останню неділю серпня.

Міська рада також затвердила Положення про порядок використання гімну Нововолинська, відповідно до якого гімн виконуватимуть  під час урочистих церемоній та свят (День міста, фестивалі, виставки та інші загальноміські заходи), під час урочистої церемонії присяги новообраного міського  голови та під час проведення організаціями міста регіональних, господарських, культурних, спортивних та інших заходів.

Гімн можуть виконуватя в оркестровому, хоровому, оркестрово-хоровому або іншому вокально-інструментальному варіанті, а також із залученням засобів звукозапису.

Telegram Channel