Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Біля траси Луцьк-Ковель для волинян відкрили плантації квітів

Свято квітів на Волині.

Фото Суспільне. Волинь.

Біля траси Луцьк-Ковель для волинян відкрили плантації квітів

У неділю – 20 вересня туди можна ще завітати

Натхненники щорічного фестивалю тюльпанів, який через картини цього року не відбувся, організували для волинян «Свято квітів».

Відбувається воно впродовж цих вихідних на тюльпановому полі, у Ковельському районі, – розповів організатор Олександр Подзізей Суспільному Волині.

Нагадаємо, підприємство «Лілі Лайн», відоме організацією весняного фестивалю квітів «Волинська Голландія», вирішило влашувати осіннє свято квітів і показати гостям найбільше в Україні поле лілій, плантації хризантем, різнобарв’я майорів, айстр, гладіолусів, декоративних гарбузів.  

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як потрапити на свято квітів. Карта

Олександр Подзізей розповів,  цієї осені «Волинська Голландія» зустрічає відвідувачів найбільшим полем лілій в Україні. Їх тут майже 100 різних сортів та 25 тисяч кущів.

Волиняни можуть побачити різні сорти лілій, адже одні - цвітуть раніше, а інші - трішки пізніше. Це природний процес, на який не має впливу.

 

Лілії мають різний вегетаційний період розвитку, тому «Свято квітів» зустрічало перших гостей у п'ятницю, 18 вересня.

Зачинять поле для відвідувачів у неділю, 20 вересня.

Розтягнули період фестивалю, щоб не було великого скупчення відвідувачів.

 

Реклама Google

Організатори «Свята квітів» нагадують про карантинні правила, які діють в країні, тому маска - обов'язкова. Також варто дотримуватися безпечної дистанції.

Впродовж трьох днів волиняни можуть побачити різні сорти лілій, адже одні - цвітуть раніше, а інші - трішки пізніше. Це природний процес, на який не має впливу.

Окрім лілій, на полі ростуть традиційні для осені - хризантеми, айстри, майори та гладіолуси. Працюють фотозони.

 

 

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel