Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
 Внаслідок ворожого пострілу в суботу поранениий військовослужбовець Об’єднаних сил

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Фото з фейсбук-сторінки штабу Операції об'єднаних сил.

 Внаслідок ворожого пострілу в суботу поранениий військовослужбовець Об’єднаних сил

Ворог вкотре намагався спровокувати наших воїнів на відкриття вогню і зафіксувати цей факт

Обстановка в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські воїни виконують завдання за призначенням і продовжують надійно тримати лінію нашої оборони. Про це інформує штаб Операції об'єднаних сил.

Минулої доби, 19 вересня, у смугах відповідальності наших бригад збройні підрозділи Російської Федерації тричі порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Так, факт порушення режиму припинення вогню було зафіксовано неподалік населеного пункту Піски, де ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій. Внаслідок ворожого пострілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав кульове наскрізне поранення в ногу. Воїну надали домедичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Ще одне застосування противником стрілецької зброї відмічено поблизу Павлополя.

 Внаслідок ворожого пострілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав кульове наскрізне поранення в ногу. 

Окрім того, порушення досягнутих домовленостей зафіксоване в районі населеного пункту Водяне. На цій ділянці помічено проліт ворожого БПЛА типу «МЕВІК-2» із перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено, що унеможливило його подальше застосування. Ворог вкотре намагався спровокувати наших воїнів на відкриття вогню і зафіксувати цей факт. Але українські захисники на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали.

Від початку поточної доби, 20 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати завдання за призначенням і перебувають у готовності адекватно реагувати на будь-які провокації противника.

Слава Україні!

Telegram Channel