Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинський прикордонник, який образив захисників України, попросив вибачення

Свій вчинок Ігор Шарун назвав ганебним і необдуманим.

Фото з Facebook.

Волинський прикордонник, який образив захисників України, попросив вибачення

Прикордонник Ігор Шарун, який напередодні потрапив у скандал через образливе відео на адресу Збройних сил України, вибачився перед українськими захисниками

Свої вибачення український прикордонник опублікував у Facebook, передає Цензор.НЕТ.

Шарун назвав свій вчинок необдуманим і ганебним.

«Я свідомо обирав для себе шлях захисту України і залишаюся патріотом нашої Батьківщини… Ще раз прошу вибачення у своїх побратимів та кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію»

«Сьогодні моє ім'я серед українського суспільства прозвучало в дуже негативному світлі. І причиною цьому став мій необдуманий і ганебний вчинок. Відразу зазначу, на цей момент я проходжу військову службу в лавах Державної прикордонної служби України. І тому за необдуманість своїх дій мені вдвічі соромно. Я прошу вибачення у всіх захисників України!» - написав прикордонник.

Шарун також зазначив, що жодних думок про будь-яке насміхання з армії України він не мав та не має.

«Я свідомо обирав для себе шлях захисту України і залишаюся патріотом нашої Батьківщини… Ще раз прошу вибачення у своїх побратимів та кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію», - написав він.

Свій вчинок Ігор Шарун назвав ганебним і необдуманим.
 

 Як повідомлялося раніше, полковник Анатолій Штефан виявив у соцмережі ТікТок відео, на якому військовослужбовець Держприкордонслужби Ігор Шарун віддає свиням команди зі статуту української армії.

За словами Штефана, Шарун уродженець Львівської області, який, згідно з декларацією, нині є військовослужбовцем Держприкордонслужби у Волинській області.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, коментуючи цю ситуацію, зазначив, що вкрай обурений ситуацією з прикордонником. «Відверто скажу, як керівник відомства, я вважаю цей вчинок ганебним і не дозволю паплюжити честь і гідність воїнів, моїх побратимів, колег і всіх, з ким продовжуємо боронити Україну», - написав він у соцмережі.

Telegram Channel