Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нагороди фестивалю «Співай, Полісся золоте!»  знайшли своїх переможців

Гурт «Emoji» удостоївся «бронзи»

Фото: Співай Полісся.

Нагороди фестивалю «Співай, Полісся золоте!» знайшли своїх переможців

Ми повідомляли про пісенний конкурс, який вдруге пройшов у вересні в Дольську на Любешівщині (правда, через пандемію провели його дистанційно). І ось журі, яке очолював заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, опрацювало інформацію й оголосило підсумки

21 вересня в серці Луцького замку відбулася урочиста подія — оголошення результатів міжнародного фестивалю «Співай, Полісся золоте!» Розпочала дійство керівник управління культури Волинської обласної адміністрації Ольга Сергіївна Чубара. Вона привітала гостей та подякувала журі за конструктивну роботу в умовах карантинних обмежень.

Реклама Google

В прямому ефірі онлайн-трансляції Голова журі Сергій Скулинець оголосив результати конкурсу. Щасливі оплески летіли кожному учаснику фестивалю! Дійство дивилися і в Дольську, і в Києві, і, навіть, в сусідній Білорусі, яка теж має переможців у номінаціях. Фестиваль об'єднав величезну кількість людей в єдиному бажанні — допомогти заспівати Волинському Поліссю на весь світ. І так буде!

Дійство дивилися і в Дольську, і в Києві, і, навіть, в сусідній Білорусі, яка теж має переможців у номінаціях.

Серед призерів – і юні мешканці Дольська. Лауреатом I ступеня у старшій віковій групі стала вокалістка Єлізавета Кузьмич, а третє місце виборов Ілля Козакевич. Гурт «Emoji» удостоївся «бронзи» і серед вокалістів, і в хореографії.

На своїй сторінці у фейсбуці ведуча концертної програми від гурту «Emoji», який і був засновником фестивалю, що став в цьому році міжнародним, Олена Кузьмич написала: «Я вітаю лауреатів івенту, всіх учасників заходу, бажаю вам ніколи не зупинятися і завжди рухатися тільки вперед! Також вітаю батьків та вихователів за таких чудових і талановитих діток, вам – терпіння та наснаги! Діти – це наше майбутнє!

Хочу привітати організаторів Фестивалю з черговою та успішною реалізацією проєкту Тетяну Кузьмич та Ігоря Кузьмича! Не зупиняйтеся та продовжуйте розвививати вашу ініціативу!
Дякую керівництву області та району за те, що підтримали проведення заходу! Дякую нашим спонсорам та партнерам! Дякую кожному з членів журі за професіоналізм та час, який ви провели дистанційно разом з нами! Окрема подяка Наталії Гуркіній! До зустрічі у наступному році!»

Telegram Channel