Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Українці пролітають, а «Баварія» у додатковий час здобуває Суперкубок Європи-2020 (відео)

«Баварія» – дворазовий володар Суперкубка Європи!

Фото uefa.com.

Українці пролітають, а «Баварія» у додатковий час здобуває Суперкубок Європи-2020 (відео)

Це вже четвертий трофей мюнхенського клубу за цей сезон. А 30 вересня команда ще змагатиметься за Суперкубок Німеччини

Суперкубок Європи-2020. «Баварія» (Німеччина) – «Севілья» (Іспанія) – 2:1 (0:1 – Лукас Окампос, 13 хв., з пенальті; 1:1 – Леон Горецка, 34; 2:1 – Хаві Мартінес, 114).

«Севілья» поступилася «Баварії» в матчі за Суперкубок УЄФА. Зустріч на стадіоні «Пушкаш Арена» в Будапешті завершилася з рахунком 2:1 на користь німців.

Як інформує sport.ua, «Севілья» стала першою командою в історії, яка програла п'ять матчів за Суперкубок УЄФА. До цього більше програних Суперкубків було у «Барселони» – 4.

«Севілья» стала першою командою в історії, яка програла п’ять матчів за Суперкубок УЄФА.

Раніше «Севілья» програвала матчі за Суперкубок УЄФА в 2007, 2014 року, 2015-го, 2016 роках. Єдиний раз іспанська команда виграла трофей в 2006 році.

Реклама Google

А «Баварія» додала Суперкубок УЄФА, який здобула вдруге в своїй історії, до перемог в Лізі чемпіонів, чемпіонаті та Кубку Німеччини. Уже є 4 трофеї за сезон і це ще, як кажуть, не вечір. Адже незабаром підопічні Фліка можуть поповнити колекцію в поєдинку за Суперкубок Німеччини з дортмундською «Боруссією» 30 вересня.

Дивимось найцікавіші фрагменти Суперкубка Європи-2020:

Тим часом два українські клуби стартували в Лізі Європи і одразу з нею попрощалися, не пройшовши кваліфікаційний раунд.

Чернігівська «Десна» на виїзді поступилася німецькому «Вольфсбургу» – 0:2.

А «Колос» із села Ковалівка Київської області у додатковий час також у гостях програв на полі, яке нагадувало болото, хорватській «Рієці» – 0:2.

І тепер Україну в рейтингу УЄФА обігнала навіть Шотландія – ми тепер 13-ті, а це – право лише на одну команду в Лізі чемпіонів.

Раніше ми повідомляли, як київське «Динамо» здобуло виїзну перемогу над бельгійським  «Гентом» 1:2  у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду.

Telegram Channel