Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 Невідомий снайпер ліквідував російського окупанта біля лінії розмежування в Донбасі - Бутусов

За словами журналіста, встановити, хто це зробив, практично неможливо, адже на лінії фронту проживає безліч людей.

Фото zn.ua.

Невідомий снайпер ліквідував російського окупанта біля лінії розмежування в Донбасі - Бутусов

Журналіст назвав це подвигом під час ганебного перемир'я

Неподалік від лінії розмежування в Донбасі невідомий український снайпер, можливо, житель Донецької області вночі ліквідував російського окупанта. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, інформує Дзеркало тижня.

«Невідомий українець - можливо, житель Донецької області, незадоволений російським вторгненням, - 22 вересня вночі знищив окупанта зі складу 100-ї мотострілецької бригади 1-го корпусу ВС РФ. Незаконні накази, які забороняють стріляти по ворогу, не зупинили справжнього українського Героя», - написав Бутусов.

«Невідомий українець - можливо, житель Донецької області, незадоволений російським вторгненням, - 22 вересня вночі знищив окупанта зі складу 100-ї мотострілецької бригади 1-го корпусу ВС РФ», - написав Бутусов.

За його словами, встановити, хто це зробив, практично неможливо, адже на лінії фронту проживає безліч людей.

«Примітно, що російське командування про загибель свого солдата офіційно не заявила, що дає можливість продовжувати відстріл терористів без будь-яких звинувачень про порушення з боку Украіни.Хочу висловити величезну подяку невідомому снайперу - це справжній подвиг в умовах, коли треба ховатися і від ворога, і від свого начальства. Ліквідація російського окупанта під час цього чергового ганебного для України «припинення вогню» - це порятунок честі нашої країни», - додав він.

Telegram Channel