Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному шукають «працівника газової служби», який поцупив у 81-річної пенсіонерки 10 тисяч гривень

Немає слів...

Фото volyn24.com

У Рівному шукають «працівника газової служби», який поцупив у 81-річної пенсіонерки 10 тисяч гривень

Ця сволота навіть кодекс злодійської честі не читала...

До поліції учора, п’ятого жовтня, близько 16:30 звернулася 81-річна жителька обласного центру, що невідома особа заволоділа її грошовими коштами в сумі 10 тисяч гривень, представившись працівником газової служби, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в обідню пору невідомий, якому жінка відчинила двері, повідомив про необхідність встановлення додаткового газового обладнання на лічильник, запевнивши, що він відповідальний за це у їхньому будинку. Однак, зауважив, що коштує це 1100 гривень і необхідна передоплата від половини вартості. У пенсіонерки не виникло жодних сумнівів у правдивості слів чоловіка, який побачив, звідки вона дістала 550 гривень завдатку. Наостанок псевдогазовик попросив води і у момент, коли жінка пішла на кухню, викрав усі заощадження. Лише за кілька годин потерпіла побачила, що у неї зникли майже 10 тисяч гривень.

Наостанок псевдогазовик попросив води і у момент, коли жінка пішла на кухню, викрав усі заощадження.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника, який був одягнутий у чорну шкіряну куртку, на зріст — близько 180 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся русяве. 

Правоохоронці наголошують учергове громадянам уникати спілкування і за жодних умов і пропозицій не впускати у власне помешкання незнайомих осіб, незалежно від того, ким вони представляються. Будьте обачні!

Telegram Channel