Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Що сказав Шевченко після ганебних 1:7 (Відео, коментарі)

Учіться, козаки, як треба грати, у мушкетерів!

Фото fff.fr.

Що сказав Шевченко після ганебних 1:7 (Відео, коментарі)

Вчора збірна України зазнала найнищівнішої поразки в історії

Франція – Україна – 7:1 (1:0 – Едуардо Камавінга, 9 хв.; 2:0 – Олів'є Жиру, 24 хв.; 3:0 – Олів'є Жиру, 34 хв.; 4:0 – Віталій Миколенко, 39 хв. (у власні ворота); 4:1 – Віктор Циганков, 53 хв.; 5:1 – Корентен Толіссо, 65 хв.; 6:1 – Кіліан Мбаппе, 82 хв.; 7:1 – Антуан Грізманн, 89 хв.)

Товариський матч. 7 жовтня 2020 року. Париж. «Стад де Франс». Головний суддя Андріс Трейманіс (Латвія).

Ми ніколи за 28-річну історію не програвали із різницею, більшою за «мінус чотири» (та й не пропускали більше чотирьох). А тут відразу сім м'ячів і «мінус шість»!

Дивимось відео нашої ганьби у Парижі:

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував розгромну поразку в товариському матчі від збірної Франції (1:7).

– Циганков був найкращим гравцем команди, коли вийшов на другий тайм. Що йому потрібно, щоб стати гравцем основи?

– Віктор набирає форму і це нас радує. Якщо чесно, у нас дуже багато проблемних позицій. Ми не розуміємо, яка кількість гравців у нас буде. Кого ми зможемо довикликати, а кого ні. Дуже важка ситуація для мене, але ми повинні якось з неї виходити.

Дуже важка ситуація для мене, але ми повинні якось з неї виходити.

Ми викликали практично молодіжну збірну. У нас попереду дві гри – з Німеччиною та Іспанією. Завтра гравці «Шахтаря» пройдуть тест на коронавірус, і тільки потім ситуація проясниться. Циганковим ми задоволені, він набирає форму.

Андрій Шевченко: «Ті, хто вийшов на поле, намагалися грати…» Чудесно сказано! Фото УАФ.
Андрій Шевченко: «Ті, хто вийшов на поле, намагалися грати…» Чудесно сказано! Фото УАФ.

 – Сьогодні зіграло багато футболістів, яких ми не бачили в збірній. Це позитивний момент. Які ще позитивні моменти ви можете відзначити?

– Потрапляючи в таку ситуацію, я можу сказати, що гравці поставилися до матчу з усією серйозністю. Ті, хто вийшов на поле, намагалися грати. Сьогодні неможливо порівнювати нашу команду з Францією. Якісь епізоди були хорошими. Особливо початок другого тайму. Сьогодні відбувся збіг обставин. Франція – чемпіон світу і одна з кращих команд. Ми не змогли привезти свій найкращий склад, щоб хоч якось з ними конкурувати.

– Протягом поєдинку у вашої команди були моменти, щоб зробити рахунок більш прийнятним.

– Футбол складається з епізодів. У нас було кілька моментів, які могли хоч якось поліпшити ситуацію за рахунком. Ми влучили у штангу, був вихід сам на сам. Щось ми створювали і могли це реалізувати. Для глядачів було б цікаво побачити ще кілька м'ячів.

Учіться, козаки, як треба грати, у мушкетерів!
Учіться, козаки, як треба грати, у мушкетерів!

 – Сидорчук зараз один з лідерів «Динамо». Чого йому не вистачає, щоб грати в збірній?

– Я виходжу з того, що у нас попереду два офіційні матчі. Сидорчук, Караваєв та інші динамівці провели дуже багато ігор. Сьогодні вони не грали, тому що ми повинні планувати наступні матчі. Зараз я не розумію, зможе до нас приїхати група гравців чи ні. У мене є певні футболісти. Поки у нас 1 воротар та 18 польових. Намагаємося когось довикликати.

Тим часом головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам так прокоментував матч із Україною:

«Це дуже, дуже хороший вечір для нас, я хочу віддати належне своїм гравцям за те, що у них було так багато моментів, і за те, що вони забили сім голів. У мого друга Андрія Шевченка були деякі проблеми зі складом, але це не применшує наших заслуг. Не варто применшувати те, чого ми добилися сьогодні ввечері.

«У мого друга Андрія Шевченка були деякі проблеми зі складом, але це не применшує наших заслуг». Фото fff.fr.
Дідьє ДЕШАМ: «У мого друга Андрія Шевченка були деякі проблеми зі складом, але це не применшує наших заслуг». Фото fff.fr.

 У нас було багато моментів, ми забили сім голів, але могли забити і більше.

У нас було багато моментів, ми забили сім голів, але могли забити і більше.

Жиру? Його перший гол — фантастика, я дуже радий за Олів'є. 100 матчів, 42 голи. Він не забивав у кожній грі, але він дуже важливий для команди. Він повинен продовжити виступи за збірну.

Немає слів...

34-річний нападник збірної Франції Олів'є Жиру відзначився дублем у цьому матчі і обігнав за кількістю забитих голів за Францію легендарного Мішеля Платіні – 42 проти 41. Фото fff.fr.

 Камавінга ще дуже молодий. Йому пощастило, що він забив. Він повинен показати, на що він здатний», — сказав Дешам.

Ще про цей матч читайте у нашій публікації – «1:7 – збірна України на «Стад де Франс» зазнає найнищівнішої поразки у своїй історії (Відео ганьби)».

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel