Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Не стало хормейста Волинського облмуздрамтеатру

До останнього працював в театрі.

Фото з відкритих джерел.

Не стало хормейста Волинського облмуздрамтеатру

До останнього часу працював хормейстром у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка

7 жовтня пішов з життя хормейстер Волинського облмуздрамтеатру Микола Петрович Седлярук.

Про це повідомили на сайті театру. 

Народився 8 травня 1944 року в селі Сереховичі Старовижівського району Волинської області. В 1961 році закінчив Сереховицьку середню школу. В цьому ж році поступив у Луцьке державне музичне училище. Після закінчення музичного училища поступив у Львівську державну консерваторію імені М.В.Лисенка по класу диригування до заслуженого артиста України Паїна І.І. Після консерваторії отримав направлення до Луцького педагогічного училища на музичний відділ хормейстром, до останніх днів свого життя вв хор і читав хорові дисципліни.

За свою роботу удостоєний нагород: «Відмінник освіти», викладач-методист, медалі «За трудову відзнаку», Почесної грамоти Міністерства культури України.

 

 

 

Реклама Google

 

Хорова капела під його орудою удостоєна звання Лауреата обласних, республіканських та всесоюзних конкурсів. В той же час він керував Народною хоровою капелою вчителів міста Луцька.

Капела також є Лауреатом багатьох конкурсів. За свою роботу удостоєний нагород: «Відмінник освіти», викладач-методист, медалі «За трудову відзнаку», Почесної грамоти Міністерства культури України. До останнього часу працював хормейстром у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, 5 жовтня пішов з життя корифей театру заслужений артист України Ісаак Каленикович Пуц

 

Джерело: Волинський муздрамтеатр.
Telegram Channel