Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Від коронавірусу померла вчителька

Covid-19 підтвердили у двох дітей та шістьох вчителів ліцею.

ФОТО: FREEPIK

Від коронавірусу померла вчителька

Учнів переводять на канікули

У львівському ліцеї міжнародних відносин ім. В. Стуса, що по вул. Повстанська, 14, на лікарняному перебуває 22 педагоги. У 6 з них підтвердили Covid-19, решта чекають на результати тестів. Одна з вчительок, на жаль, минулої п’ятниці померла внаслідок ускладнень від коронавірусної інфекції. Через стрімке зростання захворюваності ліцей від завтра йде на канікули.

Як розповіла Світлана Уралова, одна із педагогів – вчителька зарубіжної літератури Наталя Кулинська померла. Covid-19 їй підтвердили у лікарні.

«52-річна Наталя Кулинська від середини вересня перебувала на лікарняному. Спочатку їй ставили діагноз гострий бронхіт. Але після 10 днів лікування їй так і не стало краще, тому госпіталізували у лікарню швидкої допомоги. Там їй і підтвердили коронавірус, але минулої п’ятниці вона померла», – каже Світлана Уралова.

Через стрімке зростання захворюваності ліцей від завтра йде на канікули.

За словами директорки, чимало дітей перебувають на самоізоляції.

«У ліцеї навчається 1 095 учнів. У 2 – підтверджений коронавірус, ще 22 – є контактними, бо є випадки ковіду. Приблизно 70 учнів не відвідують ліцей через хвороби. Відтак, зараз на самоізоляції перебуває 6 класів. Крім того, ще 7 старших класів вчаться на дистанційному за графіком», – каже Світлана Уралова.

Аби перервати ланцюг захворюваності, педагогічна рада ліцею вирішила перенести канікули з 9 до 16 жовтня. Далі вирішуватимуть, як саме працюватимуть, проте, найімовірніше, з 19 до 23 жовтня ліцей працюватиме дистанційно.

Джерело: Тvoemisto.tv
Telegram Channel