Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Прокурори не дозволили зняти арешт із автомобілів, за допомогою яких незаконно видобували пісок

Триває досудове розслідування.

Фото freeimg.ru.

Прокурори не дозволили зняти арешт із автомобілів, за допомогою яких незаконно видобували пісок

Дослухавшись до доводів прокурорів Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури, Волинський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту та залишив у силі рішення суду першої інстанції щодо накладення арешту на транспорті засоби, задіяні в заборі та вивезенні піщаної суміші з території Ратнівської селищної ради

Нагадаємо, прокурори здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом порушення правил охорони або використання надр (ч.1 ст. 240 КК України) на цій території.

Реклама Google

Ратнівський районний суд задоволив клопотання слідчого та наклав арешт на три автомобілі, які мають значення для встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення.

Правоохоронці встановили осіб, які здійснювали забір та вивезення піщаної суміші.

У ході досудового розслідування Ратнівський районний суд задоволив клопотання слідчого та наклав арешт на три автомобілі, які мають значення для встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення.

Вирішується питання про повідомлення особам, причетним, на думку слідства, до незаконних дій, про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, від коронавірусу померла вчителька.

Довідково: за порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи довкілля, санкцією ч.1 ст. 240
ККУ передбачено покарання до двох років позбавлення волі.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel