Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Житомирщині киянин підстрелив грибника (Фото)

Немає слів...

Фото Національної поліції.

На Житомирщині киянин підстрелив грибника (Фото)

Раніше між чоловіками був конфлікт

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у лісі на Житомирщині зі зброї поранив місцевого жителя.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Житомирській області, подія сталась у лісі в Радомишльському районі вдень 7 жовтня.

В ході встановлення обставин події поліцейські опитали чоловіка, який разом з потерпілим того дня перебував у лісі, збираючи гриби.

«За його словами, він почув постріл, помітив метушню неподалік, а потім зустрівся із чоловіком, який тримав у руках рушницю. Коли озброєний «мисливець» зник з поля зору – зв’язався із товаришем. Виявилось, той поранений у ногу і вже викликав собі «швидку», – розповіли у поліції.

Медики діагностували у 35-річного потерпілого вогнепальне поранення лівої ноги і госпіталізували до хірургічного відділення лікарні.

Медики діагностували у 35-річного потерпілого вогнепальне поранення лівої ноги і госпіталізували до хірургічного відділення лікарні.

Він розповів правоохоронцям, що на узліссі зустрів візуально знайомого жителя столиці, який у цій місцевості має заміський будинок. Під час короткої зустрічі той вистрелив у нього, але потерпілому вдалося втекти.

Зазначається, що в ході невідкладного обшуку у дачному будинку підозрюваного чоловіка, 49-річного киянина, правоохоронці вилучили зареєстровану мисливську зброю.

Самого зловмисника правоохоронці затримали вночі 8 жовтня у Києві.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство (ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

У коментарі керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що між киянином та потерпілим були неприязні відносини.

«За словами потерпілого, між ними три місяці тому був раптовий вуличний конфлікт. Через неприязні відносини киянин вистрелив у жителя Житомирщини. Киянин працює охоронцем у приватній фірмі», – зазначила Ващенко.

 
Telegram Channel