Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівненчанин на горищі «сушив» коноплю

Чоловік акуратно розвісив під стелею горища стебла та порозкладав вже подрібнені рослини.

Фото поліції Рівненської області.

Рівненчанин на горищі «сушив» коноплю

У Рівненському районі поліція прийшла з обшуком до 21-річного парубка і виявила на горищі розвішену коноплю. Той зізнався слідчим, що вирощував її власноруч біля власної хати. І запевнив: продавати не планував, а все збирався вжити сам

Слідчі прийшли до жителя села Городок, маючи на руках ордер на обшук. Його ухвалив суд на підставі кримінального провадження.

«Чоловік акуратно розвісив під стелею горища стебла та порозкладав вже подрібнені рослини. Все вилучили. Встановлюється загальна маса рослин та чи належать вони до наркотичних засобів», – повідомила Суспільному спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

Чоловік акуратно розвісив під стелею горища стебла та порозкладав вже подрібнені рослини.

За результатами експертизи коноплі вирішуватимуть питання про оголошення чоловікові підозри, а також як кваліфікувати злочин.

Попередньо відкрито кримінальне провадження щодо незаконного виробництва та зберігання наркотичних речовин. Покарання за такий злочин – обмеження волі або тюрма до трьох років.

Парубок раніше з наркотиками помічений не був, але його притягували до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство та неправдивий виклик спецслужб, – додали в поліції.

Telegram Channel