Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У місті на Волині президентом обрали учня 11-В класу (Фото)

Олег Яйчук став лідером учнівського самоврядування.

Фото зі сторінки Валентини Степюк у Facebook.

У місті на Волині президентом обрали учня 11-В класу (Фото)

У Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради відбулися вибори

Кампанія була організована та проведена за всіма законами демократичного суспільства: таємне голосування, бюлетені, скриньки, протоколи, виборча комісія.

Про це повідомляє Валентина Степюк у фейсбуці.

У виборчих перегонах переміг учень 11-В класу Олег Яйчук, який і став президентом ліцею.

Виборчий процес здійснювався на засадах вільного і рівноправного висування кандидатів. Заявки на участь у виборах президента Нововолинського ліцею подали четверо кандидатів: Вікторія Гурєєва, Вікторія Куценко, Олег Яйчук та Артем Хомюк. Протягом двох тижнів вони проводили агітацію серед своїх виборців, презентували змістовні та цікаві програми, організовували зустрічі, поширювали агітаційні матеріали. Це ще раз підтвердило, що у ліцеї виховують лідерів нової формації – ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Багато учнів взяли участь у виборчій кампанії, показали готовність реалізовувати нові ініціативи, пропонуючи свої рішення щодо змін ліцейського середовища.

У виборчих перегонах переміг учень 11-В класу Олег Яйчук, який і став президентом ліцею. Звання віце-президента дісталось учениці 11-А класу Вікторії Куценко. Відбулась інавгурація новообраного президента, на якій директорка ліцею Інна Хільковець привітала переможців, котрі гідно та чесно пройшли всі етапи виборів.

Після церемонії вступу на посаду президента Олег Яйчук приступив до виконання своїх обов’язків.

Нагадаємо, уродженець Нововолинська «наїхав» на «диванних експертів».

 
 
Telegram Channel