Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Педофіл, який працював на телебаченні, знущався над 3-річною похресницею та знімав це на відео: його ув’язнили

Ґвалтівник проведе 7 років за ґратами.

Фото Pxhere.

Педофіл, який працював на телебаченні, знущався над 3-річною похресницею та знімав це на відео: його ув’язнили

Обвинувачений визнав провину

  У Запоріжжі суд виніс вирок 23-річному чоловіку, який ґвалтував свою трирічну похресницю і знімав процес на відео для подальшого розповсюдження порнографічних матеріалів в мережі.

Злочинні дії щодо своєї трирічної похресниці, в будинку батьків якої він часто бував і залишався з дитиною наодинці, він почав ще рік тому.

Обвинувачений свої дії пояснив тим, що він начебто проводив журналістське розслідування для викриття педофілів. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на рішення суду.

Зазначається, що чоловік працював оператором на місцевому телеканалі, де вів спортивні репортажі й гімнастику. Він неодружений, дітей не має. Злочинні дії щодо своєї трирічної похресниці, в будинку батьків якої він часто бував і залишався з дитиною наодинці, він почав ще рік тому.

На поведінку дитини звернула увагу її мама, яка і звернулася до поліції з підозрами щодо чоловіка. Правоохоронці затримали збоченця у червні минулого року. Під час обшуків у його будинку та перевірки комп’ютерної техніки було виявлено сотні фото й відеоматеріалів із дитячою порнографією, які чоловік публікував на одному з Telegram-каналів.

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя ухвалив рішення відправити збоченця-журналіста в місця позбавлення волі на сім років.

Нагадаємо, на Волині батько п’яти дітей, який зґвалтував односельчанку, постане перед судом.

Telegram Channel