Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Порошенко після хвороби: «Наобнімаєтесь ще і націлуєтеся, були б живі та здорові»

«Переможемо і ковід-19, і зе-19. І коронавірус, і вірус дилетантства та непрофесійності».

Фото ЄС.

Порошенко після хвороби: «Наобнімаєтесь ще і націлуєтеся, були б живі та здорові»

«Ви бачите, що влада діє за принципом «спасение утопающих – дело рук самих утопающих»

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність»  закликав українців в умовах стрімкого поширення коронавірусу бути відповідальними і не нехтувати правилами безпеки. Він наголосив, що через безвідповідальну позицію влади порятунок людей значною мірою залежить від них самих. 

Переможемо і ковід-19, і зе-19.

«Ви бачите, що влада діє за принципом «спасение утопающих – дело рук самих утопающих». Тому багато що залежить від вас самих.  Нікому не бажаю того, що сам у ці дні переживаю. Вдягайте маски, і не на кадик, а на обличчя. Мийте руки. З милом і ретельно», – нагадав Петро Порошенко прості правила.

«Дотримуйтеся дистанції. Наобнімаєтесь ще і націлуєтеся, були б живі та здорові. Подумайте про безпеку рідні та ближніх. І тоді все буде добре», – переконаний п’ятий Президент. 

«Переможемо і ковід-19, і зе-19.  І коронавірус, і вірус дилетантства та непрофесійності. І перший крок – це одягти маску і прийти на місцеві вибори 25 жовтня. Із дотриманням соціальної дистанції – проголосувати за професійну команду в кожній області, місті, ОТГ і районі», – переконаний Порошенко. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel