Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Apple презентувала iPhone 12 та розумну колонку (Фото, відео)

Цього разу нові моделі смартфонів поставлятимуться без зарядних адаптерів та навушників.

Фото Apple.

Apple презентувала iPhone 12 та розумну колонку (Фото, відео)

Ціну на нові девайси українські інтернет-магазини поки що не повідомили

У вівторок, 13 жовтня, американська компанія Apple презентувала чотири моделі iPhonе 12 та розумну колонку HomePod mini.

Нова розумна колонка HomePod mini – перший гаджет, який презентувала Apple. У колонці влаштована система відтворення, яка автоматично регулює гучність динаміка, визначає діапазон звучання та вимірює приміщення 180 раз на секунду. Вона також може розрізняти та запам’ятовувати різні голоса завдяки влаштованого помічника Siri. Нова колонка буде сумісна із додатками Pandora та Amazon. Її можна підключити до інших девайсів компанії – iPhone, iPad, CarPlay та Apple Watch. HomePod mini з'явиться на ринку з 16 листопада у білому та сірому кольорах. Вартість гаджету – 99 доларів, передає Zaxid.net.

Реклама Google

Смартфон працюватиме на A14 Bionic, який складається з 6-ядерного центрального процесора і 4-ядерного GPU. Він отримає ультраширококутну камеру з кутом огляду 120 градусів, 12 Мп і f/2,4.

Після цього компанія представила новий смартфон – iPhone 12: більш тонкий та швидший, стійкий до ударів, із поліпшеними камерою і процесором, а також із підтримкою 5G.

Базова версія iPhone 12 отримала 6,1 дюймовий дисплей Super Retina XDR, а також підтримку Dolby Vision, HLG та HDR 10. Головна особливість екрану – використання нового матеріалу у якості захисного скла. Apple стверджує, що цей матеріал, є міцнішим, аніж скло будь-якого іншого смартфона.

Незважаючи на те, що зовнішньо новий iPhone 12 подібний до попередньої моделі, компанія зазначає, що він на 11% тонший, на 15% менший та на 16% легший, аніж iPhone 11.

Смартфон працюватиме на A14 Bionic, який складається з 6-ядерного центрального процесора і 4-ядерного GPU. Він отримає ультраширококутну камеру з кутом огляду 120 градусів, 12 Мп і f/2,4.

Девайс буде доступний у п’яти кольорах – чорний, білий, червоний, зелений і синій. Вартість старує від 799 доларів.

Читайте також: Папі Римському подарували нову водневу машину.

Вслід за базовою версією девайсу, компанія перезентувала iPhone 12 mini – ідентичний по характеристиках пристрій, однак менший та дешевший. Цей смартфон матиме 5,4 дюймовий дисплей. Ціни на нього починатимуться від 699 доларів.

Навідміну від попередніх сматфонів, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max отримали рамки з нержавіючої сталі та керамічного скла. Діагональ екрану у Pro версії зросла з 5,8 до 6,1 дюйма. У iPhone 12 Pro з – 6,5 до 6,7, що за словами компанії є найбільшим екраном за всю історію лінійки смартфонів.

Нові моделі мають потрійний модуль камер, який включає чотириразовий оптичний зум, оптичну стабілізацію зображення зі зрушенням датчика (5000 коригувань на секунду). Користувачі зможуть знімати 4К відео з частотою кадрів 60 кадрів за секунду. Він підтримує HDR-відео та Dolby Vision. Камери мають датчик LIDAR, який може виявляти зовнішні об'єкти і сканувати приміщення.

Стартова ціна на iPhone 12 Pro – 999 доларів, на iPhone 12 Pro Max – 1099. Можливість передзамовити гаджети в США стартує з 16 жовтня.

 
 

 

Telegram Channel