Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українська футбольна казка: перед Покровою козаки ставлять на коліна іспанців!!! (Відео)

Пе-ре-мо-га-а-а-а-а!!!

Ілюстративне фото football24.ua

Українська футбольна казка: перед Покровою козаки ставлять на коліна іспанців!!! (Відео)

Про таке ми навіть не наважувалися мріяти...

Україна – Іспанія – 1:0 (Віктор Циганков, 76 хв.)

Ліга націй УЄФА. Ліга А. Група 4. 4-й тур. 13 жовтня 2020 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Павел Гіль (Польща).

Авторитетне іспанське видання «Marca» перед цим матчем спрогнозувало стартовий склад збірної України. Там іспанські журналісти побачили... Цинікова, Шарапенка, Кобаленка і Караве. А ось... Мікайліченха і Мараменка відправили у запас.

Воно й зрозуміло: після 0:4 з тими ж таки іспанцями, 1:7 з французами і, навіть, 1:2 з німцями збірну України можна було сприймати напівсерйозно.

Приголомшлива історична перемога збірної України!!!

Проте підопічні Андрія Шевченка ще й як здивували!!! У першому таймі польові гравці робили все, що могли. А коли вже і їхніх зусиль було недостатньо – рятував цього вечора нестримно приголомшливий Георгій Бущан.

Другий тайм видався ще веселішим. Наші сміливіше йшли вперед. І на 76-й хвилині сталася справжня українська футбольна казка. «Тризубі» вибігли в контратаку, і Андрій Ярмоленко приголомшливим пасом вивів Віктора Циганкова сам на сам із Давидом де Хеа. І Циганков забив (нагадаємо, що динамівець забив і французам!)! Ось вам, зухвалі іспанські журналісти, і «Циніков»!

Далі було трохи лячно, але 10 тисяч глядачів на трибунах і мільйони перед телевізорами так натхненно стискали  кулаки, що наші вистояли!!!

Приголомшлива історична перемога збірної України!!!

В іншому матчі нашої групи збірна Швейцарії на виїзді вела 2:0 у поєдинку з німцями, потім двічі пропустила, знову вийшла вперед і в підсумку таки не втримала перемогу – 3:3!

Тож якщо перед матчем з іспанцями ми б вважали за щастя зачепитися за третє місце у групі й зберегти прописку в елітній Лізі А (про що вже відверто говорив і Андрій Шевченко) – то тепер перед нами вимальовуються цілком реальні перспективи поборотися навіть за перше місце в групі!

Турнірна таблиця групи А4:
М Збірна І В Н П М О
1. Іспанія 4 2 1 1 6–2 7
2. Німеччина 4 1 3 0 7–6 6
3. Україна 4 2 0 2 4–7 6
4. Швейцарія 4 0 2 2 5–7 2

Дивимося, як Андрій Ярмоленко віддав диво-пас на Віктора Циганкова, а в того не затрусилися колінця поцілити у ворота самісінької збірної Іспанії:

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel