Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Марина Порошенко: «Тримати голову холодною, щоб бачити: хто – друг, а хто – ворог»

«Європейська солідарність» – це та політична сила, яка чітко усвідомлює, що основа державності – це армія».

Фото ЄС.

Марина Порошенко: «Тримати голову холодною, щоб бачити: хто – друг, а хто – ворог»

«Сьогодні наша боротьба триває не лише на фронті. І тому ми повинні тримати наше військо боєздатним, щоб боронити Україну від окупанта. Тримати голову холодною, щоб бачити: хто – друг, а хто – ворог. І триматися разом всім тим, хто любить Україну і не мислить свого життя без неї», – сказала Марина Порошенко в Ірпіні на Київщині, вітаючи воїнів з Днем захисника України

Марина Порошенко вручила подяки «Європейської Солідарності» військовим та ветеранам російсько-української війни. Виступаючи перед присутніми, вона наголосила: «ЄС – це та політична сила, яка чітко усвідомлює, що основа державності – це армія. І наша партія завжди буде віддавати належну шану захисникам України».

 

 

«ЄС – це та політична сила, яка чітко усвідомлює, що основа державності – це армія.

Марина Порошенко вважає символічним, що багато ветеранів сьогодні балотуються до місцевих рад саме від «Європейської Солідарності». В Приірпінні це командир 25-го батальйону «Київська Русь» Євген Лавров, дружина загиблого комбата Олександра Гуменюка Олена Торган, Олег Павлов та багато інших.

 

 Разом з ветеранами АТО Марина Порошенко висадила яблунево-калинову алею в пам‘ять про тих, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel