Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У соцмережі відповіли Лещенку: фото, де Зеленський їв, а солдати чекали, не фейк

Зеленський не став чекати, поки іншим принесуть їжу.

Фото Цензор.НЕТ.

У соцмережі відповіли Лещенку: фото, де Зеленський їв, а солдати чекали, не фейк

Користувачі соціальних мереж жорстко розкритикували оприлюднене Офісом президента фото з військового харчоблоку, на якому видно, як Зеленський і Єрмак їдять, а бійці чекають

У коментарі під дописом Сергія Лещенка, який намагається виправдати Зеленського і видати це фото за фейкове, люди пишуть, що фотографія, яка викликала шквал негативних емоцій, була офіційно опублікована пресслужбою президента. 

«А в чому «фейк»? Фейк – це підробка. Фото взяте з офіційного сайту Президента, і інтерпретоване так, як його побачили. Те, що ОП дали таку фотографію, не подумавши як її сприймуть – запитання до адекватності ОП. Фотограф теж міг би не тупити і сфотати тоді коли всі за загальним столом їдять, а не коли всі поїли (?), а Президент гальмує», - пише Olya Klimenko.

1. Чому їжа роздавалась не по порядку? 2. Чому прийом їжі почався, коли не всі за столом отримали їжу?

  

Ексміністр соціальної політики Павло Розенко зауважив, що поведінка Зеленського і Єрмака демонструє відсутність культури.  «Це, до речі, ознака невихованості і безкультур‘я починати першим їсти, поки не подали їжу всім, хто сидить за столом!! Ми королі, а ви - бидло. Це так називається!!! Почитай правила етикету перед тим як лекції тут читати!!».

Oleg Gos зауважив Розенку, що питання не в культурі, а втому, що ні Зеленський, ні Лещенко не служили в армії, тому вони не знають статутних норм: «Річ не в етикеті. Просто потрібно було в армії служити і Зеленському, і Лещенку. Тоді б вони знали, що поки за столом не отримає їжу останній, прийом їжі ніхто не починає.

На фото є порушення Статуту.

1. Чому їжа роздавалась не по порядку?

2. Чому прийом їжі почався, коли не всі за столом отримали їжу?».

«Нинішня влада прийшла на брехні і маніпуляції. А тепер раптом хоче об'єктивності. Об'єктивність в тому, що через безкінечні ескорти Зеленського ми не встигли в лікарню. Все закінчилось добре, але питання - навіщо нам президент, через кортежі якого діти в смертельній небезпеці?! Сподіваюсь, українці отримали добрячу вакцину від популізму і брехні. І такі персонажі, як Лещенко, будуть лише в новинах про засуджених корупціонерів і неплатників податків», - переконаний Григорій Стрельченя.

Оксана Юрченко зауважує: «Невже оті двоє такі голодні були, що почали жерти не дочекавшись, доки іншим принесуть їжу? Бідосі. Ніхто б собі таке не дозволив, то певно лише в пітекантропів, хто перший вхопив, той і їсть. Є ж якісь правила етикету. Хоча про що я. Який етикет в кварталі».

«Щодо вибачень, Ви це серйозно? А малорос, що вліз в президентське крісло, коли вибачиться за Україну-порноактрису, сеньйора Голодомора і ебонітові палички на Майдані? А за те, що призначив вбивць Шеремета? Немає перед ким вибачатись, якщо Ви ще не помітили, в Україні тепер можна говорити і писати що завгодно і про кого завгодно», – пише Людмила Мігаль.

Потролили Лещенка і за російську мову у Facebook. «Сергію, а ви так акуратно на російську перейшли, наче ви член наглядової ради в росзалізниці», - написала Oksana Klymonchuk.

«Нафіга ти вписуєшся за цей зелений тітанік? ))», - питає Сергія Лещенка Вахтанг Кіпіані.

Telegram Channel