Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У США вперше за понад 60 років стратять жінку: вона вирізала із живота своєї жертви немовля

Федеральну смертну кару у США після майже 20-річної перерви відновили у липні.

Фото ТСН.

У США вперше за понад 60 років стратять жінку: вона вирізала із живота своєї жертви немовля

8 грудня до обвинуваченої застосують смертельну ін'єкцією

Засуджена за вбивство вагітної жінки та викрадення дитини своєї жертви Ліза Монтгомері стане першою за понад 60 років ув'язненою, яку стратить уряд США.

Про це у п'ятницю, 16 жовтня, повідомило американське Міністерство юстиції, пише ТСН з посиланням на The Associated Press.

Мотузкою зловмисниця спробувала задушити власницю будинку, а тоді кухонним ножем вирізала з утроби матері немовля. За даними слідства, загибла на той момент була ще у свідомості.

Реклама Google

Зазначається, що 8 грудня у Федеральному виправному комплексі в Терре-Хаут, що в штаті Індіана, до засудженої застосують смертельну ін'єкцію.

Федеральну смертну кару у США після майже 20-річної перерви відновили у липні. За цей час до смерті в країні засудили вісьмох ув'язнених. Монтгомері стане дев'ятою.

Жінка засуджена за вбивство 23-річної Боббі Джо Стіннетт у містечку Скідмор у грудні 2004 року. Вона приїхала до жертви додому, вдавши, що хоче придбати щеня. Мотузкою зловмисниця спробувала задушити власницю будинку, а тоді кухонним ножем вирізала з утроби матері немовля. За даними слідства, загибла на той момент була ще у свідомості.

Монтгомері вкрала дівчинку та намагалася видати її за власну дитину. Адвокати стверджували, що підсудна нібито страждала від синдрому помилкової вагітності.

Telegram Channel