Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У лікарні волинського міста немає вільних ліжкомісць для хворих на коронавірус

Над проблемою працюють.

Фото ілюстративне.

У лікарні волинського міста немає вільних ліжкомісць для хворих на коронавірус

За останню добу до лікарні поклали 13 людей

У КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» зросла кількість  випадків госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус, тому місто збільшуватиме кількість ліжкомісць.

Про це заявив міський голова Петро Саганюк під час оперативної наради 20 жовтня. 

«Ми повинні більш жорстко контролювати дотримання протиепідемічних вимог мешканцями міста. У нашій лікарні вже немає місця, за останню добу поклали 13 осіб. Доведеться збільшувати кількість ліжкомісць», – зазначив він.

В.о. начальника відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради Олена Ткачук повідомила, що в територіальному медичному об’єднанні нині 49 осіб перебувають на лікуванні в стаціонарі, із них діагноз підтверджено в 26 осіб, 19 – з підозрою (в тому числі 3 дітей), 4 з негативними результатами.

 Нині 49 осіб перебувають на лікуванні в стаціонарі, із них діагноз підтверджено в 26 осіб, 19 – з підозрою (в тому числі 3 дітей).

 

«У лікарню госпіталізують не лише мешканців Володимира-Волинського, а й інших районів. Якщо ми не будемо себе берегти, ніхто нам не допоможе», – акцентував мер, закликаючи містян дотримуватись протиепідеічних вимог.

 

 

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського.
Telegram Channel