Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Богдан Шиба завжди підтримує молодь», – керівниця «ГаРмИдЕр ангар-stage» (Відео)

Ольга Валянік каже, що кандидат постійно підтримує молодіжні проєкти.

Фото Ihor Dynia.

«Богдан Шиба завжди підтримує молодь», – керівниця «ГаРмИдЕр ангар-stage» (Відео)

Керівниця «ГаРмИдЕр ангар-stage» Ольга Валянік розповіла, за що вона поважає кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шибу

Відеозвернення Ольги опублікували на офіційній фейсбук-сторінці Шиби.

Богдан Шиба є одним із активних меценатів проєкту «ГаРмИдЕр ангар-stage» та фестивалю «Фронтера».

«Я поважаю Богдана Павловича за те, що він завжди підтримував культурні ініціативи в Луцьку, підтримував молодіжні організації. Його завжди можна було зустріти на різних соціокультурних подіях. І це було як рік тому, як і два роки тому. І нині він постійно підтримує, постійно є меценатом для молоді, для їхніх починань. І, насправді, це дуже круто», – сказала Ольга Валянік.

Зазначимо, що Богдан Шиба є одним із активних меценатів проєкту «ГаРмИдЕр ангар-stage» та фестивалю «Фронтера».

Раніше на запитання журналістки, чи не для піару він часом вкладає гроші в культурні проєкти, Богдан Шиба відповів:

«Це не піар, бо мало хто про це знає. Як в Біблії написано, права рука не має знати, що робить ліва. І це справді милосердя або благодійність. Так само тут. Ніхто не знає. Хіба як проводиться фестиваль «Фронтера», то там пишуть, що я є одним із меценатів. А інші заклади цього не рекламують, і мені це приємно, що вони не рекламують. Але вони існують: молодіжні, культурні проєкти. Мені приносить задоволення те, що вони працюють, що туди ходять люди і отримують оцей духовний хліб, духовну їжу», – пояснив кандидат на посаду Луцького міського голови.

Telegram Channel