Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Після формування нових місцевих рад наша команда перевірить кожну копійку, виділену на боротьбу з коронавірусом – Петро Порошенко

«Наші кандидати будуть на передньому краї. Я вам це обіцяю».

Фото ЄС.

Після формування нових місцевих рад наша команда перевірить кожну копійку, виділену на боротьбу з коронавірусом – Петро Порошенко

Після формування нових складів місцевих рад необхідно негайно провести аудит бюджетів, перевірити, куди витрачалися кошти, призначені для боротьби з коронавіурсом та підтримки громадян

Про це під час виступу на Хортиці у Запоріжжі заявив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко. Він зауважив, що у Зеленського відсутнє стратегічне мислення, тому удар масштабної кризи приймає на себе місцеве самоврядування. 

 

 

Якщо сімейні лікарі приймають тих, хто з ними уклав угоду, вони так само працюють з коронавірусом.

«Після формування нових місцевих рад необхідно одразу провести обов’язковий аудит на місцях. Перевірити кожну копійку, яку вони розкрадали. Перерозподілити місцевий бюджет, щоб облаштувати додаткові місця в лікарнях. І не ліжка розставити, а забезпечити усім необхідним – від ліків до запасів медичного кисню, станції і реанімаційне обладнання», – говорить Петро Порошенко. 

«Забезпечити захист лікарів, причому і в державних, і в комунальних, і в приватних клініках. Якщо сімейні лікарі приймають тих, хто з ними уклав угоду, вони так само працюють з коронавірусом. Мені байдуже, до якої форми власності належить лікарня, треба захистити лікаря. Тим більше, що там лікар як мінімум працює не менш ефективно», – зауважив п’ятий Президент.

«Розробити спеціальні програми підтримки малого і середнього бізнесу на місцях. Зберегти робочі місця, а не в асфальт гроші закатувати», – зазначає лідер «Європейської Солідарності». 

«Президент, на жаль, не може мислити стратегічно. Підтвердженням цього є те, що центральна влада все провалила. Але цей провал загрожує не Зеленському. Цей провал загрожує життю кожного українця», – переконаний Петро Порошенко. 

Він наголошує, що у такій ситуації особлива відповідальність лягає на органи місцевого самоврядування. «Наші кандидати будуть на передньому краї. Я вам це обіцяю», – підкреслив Порошенко. 

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel