Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відомо про мера й політичний склад ради Володимира-Волинського

У міській раді працюватимуть представники 7 партій.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Відомо про мера й політичний склад ради Володимира-Волинського

За підсумком виборів, найбільше голосів виборців отримав Ігор Пальонка від партії «За майбутнє», на першому місці серед політичних сил у Володимирі теж ця партія

Голова Володимир-Волинської виборчої комісії Оксана Кротач повідомила «Газеті Волинь» про мера й політичний склад міської ради Володимира-Волинського. «У нас усе підраховане. Сьогодні підсумкове засідання. Перемога цілковита І. А. Пальонки, який набрав 5 098 голосів За кількістю населення у нашому місті, хто набрав найбільше голосів, той перемагає», – повідомила Оксана Кротач.

«У нас усе підраховане. Сьогодні підсумкове засідання. Перемога цілковита І. А. Пальонки, який набрав 5 098 голосів. За кількістю населення у нашому місті, хто набрав найбільше голосів, той перемагає», – повідомила Оксана Кротач.

Ігор Пальонка балотувався від партії «За майбутнє» і набрав 42% голосів виборців. На другому місці Клим'юк М. С. – 21,4% (2596 голосів). Чинний міський голова Петро Саганюк має третє місце: 20,8% (2525). Наступні кандидати на міського голову мають такі результати: Юнак М. П. - 10,1% (1228 голосів), Панасюк О. В. – 5,7% (688).

Оксана Кротач також розповіла, депутати від яких партій працюватимуть у міській раді. Найбільше їх буде від партії «За майбутнє», оскільки здобули 4061 голос виборців і мають 30,47% від проголосованих. 

Друге місце – «Сила і честь»: 9,8% (1306 голосів). Третє – «Слуга народу»: 8,99% (1198).

Також у раді Володимира працюватимуть представники «Громадянської позиції» (8,31%), «Батьківщини» (8,1%), «Європейської солідарності» (7,55%) та від «Самопомочі» (5,8%).

Не подолали 5% бар'єр ОПЗЖ та «Свобода», які теж делегували кандидатів у міськраду.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel