Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Поліцейський заспівав на дільниці пісню і став знаменитим

Чоловікові 38 років. Музичної освіти він не має, та вільно грає на гітарі та фортепіано. Дільничним працює 11 років.

Фото: відеокадр.

Поліцейський заспівав на дільниці пісню і став знаменитим

Співочий поліцейський, який на дільниці, охороняючи бюлетені, розважав колег піснею про вибори, показав Суспільному, як працює. Ролик, де він грає на фортепіано, став мемом цьогорічних виборів. Ми ж з’ясували, що автор і виконавець – Валентин Бойко, він дільничний і працює у Ніжині. А ще має трьох дітей

Пісню про вибори дільничний офіцер Валентин Бойко написав та заспівав зранку у переддень виборів, пише Суспільне. Тоді він заступив на чергування на виборчій дільниці в селі Ніжинське.

«Бачу піаніно стоїть і придумав пісню собі симпатичну. А через декілька хвилин Інна Іванівна смс шле, у кого буде найкраще селфі, на виборчих дільницях хто охороняє публічний порядок на вибори 2020 – в того буде премія 200 гривень. Я думаю, зараз я вам зроблю премію».

Тоді ж Валентин, замість селфі, записав відео та розіслав колегам, які також заступили на чергування на дільниці Ніжина. А ті поділилися далі зі своїми колегами, і так відео потрапило у соцмережі, де зібрало понад 20 тисяч переглядів.

Чоловікові 38 років. Музичної освіти він не має, та вільно грає на гітарі та фортепіано. Дільничним працює 11 років.

«Такого раніше у нас не було, такого прецеденту, коли відео з працівником поліції, який знаходиться в однострої, потрапило на всі сайти інтернет-ресурси, набуло такого розголосу і стільки поширень. Воно дійсно було таким, що змусило хвилюватися керівництво. На щастя, нас врятували лайки, численні лайки, тисячні, від громадян, яким воно сподобалось», - сказала начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Саме Інна Музиченко попросила зробити фото за премію, вона додала, що в переддень виборів дільничний створив настрій для колег з усіх регіонів, і премію все-таки йому дадуть.

«Це відео, зробило мій день, воно зробило день всіх наших поліцейських, які перебували у значному напруженні, ми несемо службу у посиленому режимі. Дільничний дуже вдало, влучно зумів прокоментувати те, чим ми займаємось».

Чоловікові 38 років. Музичної освіти він не має, та вільно грає на гітарі та фортепіано. Дільничним працює 11 років. У селі Ніжинське його знає кожен.

Написати пісню про вибори Валентина Бойка надихнула дружина. Анна декілька тижнів просила чоловіка написати рядки для неї. Він склав, другий куплет народився сам собою. Вони разом 13 років.

Telegram Channel