Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Школярі волинського міста переходять на дистанційне навчання

Канікули продовжили.

Фото з відкритих джерел.

Школярі волинського міста переходять на дистанційне навчання

Хворіють понад 40 освітян міста

У Нововолинську з другого листопада школярі переходять на дистанційне навчання. Таке рішення ухвалила міська комісія  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через стрімке поширення коронавірусної інфекції. Засідання  відбулося сьогодні, 30 жовтня.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міськради.

Нагадаємо, що у Нововолинську  встановлено  «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Відповідно  до нового карантинного зонування, ухваленого на вчорашньому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,  з 00 год. 02 листопада місто й надалі залишатиметься  у цій епідеміологічній  зоні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби , а ще один випадок хвороби завершився летально. 

 

Як свідчить статистика, кількість хворих на коронавірус збільшується з  кожним днем.  За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби , а ще один випадок хвороби завершився летально. Загалом у нашому місті зареєстровано 1129  випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Нині хворіють понад 40 освітян міста.

 

Начальниця управління освіти Ольга Лакиш повідомила, що сьогодні  зранку  зафіксовані нові випадки інфікування  коронавірусом  серед працівників освіти, а також і серед дітей. Захворіли 2 працівники ДНЗ №7.

Тому рішенням комісії  робота однієї з двох чергових груп у  цій дошкільній установі – призупинена, а в інших дитячих садочках чергові групи продовжують працювати.

 

 

Комісія з ТЕБ та  НС рекомендувала керівникам закладів освіти  з наступного понеділка, 02 листопада, перевести школи на дистанційне навчання на період дії «червоної» карантинної зони у місті.

 

Джерело: Сайт Нововолинської міськради.
Telegram Channel